Orbitális hiba: a kórházban cserélték össze a két halottat

HelloVidék   
  Megosztom
Orbitális hiba: a kórházban cserélték össze a két halottat

A gyászoló család a temetés előtt két órával fedezte fel, hogy nem saját halottjuk fekszik a koporsóban. Mint kiderült, ugyanazon a napon egy másik asszony is meghalt a kórházban.

Kishíján egy idegen asszonyt temetett el egy család a borsod megyei Arlón, számolt be a megdöbbentő történetről az RTL Klub híradója. Mint kiderült,

Ezt a fia észlelte, aki utoljára meg akarta nézni elhunyt édesanyját. A családnak végül sikerült kiderítenie, hogy az egri kórházban egy másik asszony is meghalt azon a napon, vele keverték össze az ő rokonukat. A család szerint a kórház cserélhette fel az elhunytakat, amikor a temetkezési vállalkozóknak a szertartásra átadták őket.

A kórház beismerte, hogy hibázott és bocsánatot kért a családtól.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

temetés

kórház

holttest

hiba