Orbitális hiba: a kórházban cserélték össze a két halottat

HelloVidék   
  Megosztom
Orbitális hiba: a kórházban cserélték össze a két halottat

A gyászoló család a temetés előtt két órával fedezte fel, hogy nem saját halottjuk fekszik a koporsóban. Mint kiderült, ugyanazon a napon egy másik asszony is meghalt a kórházban.

Kishíján egy idegen asszonyt temetett el egy család a borsod megyei Arlón, számolt be a megdöbbentő történetről az RTL Klub híradója. Mint kiderült,

Ezt a fia észlelte, aki utoljára meg akarta nézni elhunyt édesanyját. A családnak végül sikerült kiderítenie, hogy az egri kórházban egy másik asszony is meghalt azon a napon, vele keverték össze az ő rokonukat. A család szerint a kórház cserélhette fel az elhunytakat, amikor a temetkezési vállalkozóknak a szertartásra átadták őket.

A kórház beismerte, hogy hibázott és bocsánatot kért a családtól.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

temetés

kórház

holttest

hiba