Kellemetlen meglepetés az autósoknak: szándékosan készített kátyút a Somogy megyei férfi

HelloVidék   
  Megosztom
Kellemetlen meglepetés az autósoknak: szándékosan készített kátyút a Somogy megyei férfi

Egy férfi szándékosan ásta fel a murvás közutat a kis Somogy megyei településen, hogy megleckéztesse a gyorsabban közlekedő autósokat. A szándékos kátyú készítéssel veszélyeztette a közlekedők biztonságát - írja a Sonline.

A portál információi szerint egy Niklán élő férfi meg akarta leckéztetni a gyorsan közlekedő autósokat, ezért szándékosan ásta fel a murvás közutat és készített kátyút, amivel veszélyeztette a közlekedők biztonságát.

A 40 éves niklai férfi április 10-én keresztben felásta a helyi murvás közutat, amivel elmondása szerint a gyorsabban haladó sofőröket akarta megleckéztetni. A rendőrök előállították a férfit a Marcali Rendőrkapitányságon, ahol a közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

kátyú

somogy

somogy megye

nikla

autó

közlekedés

út

úthiba