Kellemetlen meglepetés az autósoknak: szándékosan készített kátyút a Somogy megyei férfi

HelloVidék   
  Megosztom
Kellemetlen meglepetés az autósoknak: szándékosan készített kátyút a Somogy megyei férfi

Egy férfi szándékosan ásta fel a murvás közutat a kis Somogy megyei településen, hogy megleckéztesse a gyorsabban közlekedő autósokat. A szándékos kátyú készítéssel veszélyeztette a közlekedők biztonságát - írja a Sonline.

A portál információi szerint egy Niklán élő férfi meg akarta leckéztetni a gyorsan közlekedő autósokat, ezért szándékosan ásta fel a murvás közutat és készített kátyút, amivel veszélyeztette a közlekedők biztonságát.

A 40 éves niklai férfi április 10-én keresztben felásta a helyi murvás közutat, amivel elmondása szerint a gyorsabban haladó sofőröket akarta megleckéztetni. A rendőrök előállították a férfit a Marcali Rendőrkapitányságon, ahol a közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE MOST 500 EZER FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 500 ezer forintot igényelnél, 36 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 10 058 forintos törlesztőrészlettel a CIB Bank nyújtja (THM 7,62 %), de nem sokkal marad el ettől az ERSTE Bank 11 591 forintos törlesztőt (THM 13,25 %) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

kátyú

somogy

somogy megye

nikla

autó

közlekedés

út

úthiba