Rablási kísérlet egy vidéki postán: fegyvernek látszó tárggyal fenyegetőzött a férfi

MTI   
  Megosztom
Rablási kísérlet egy vidéki postán: fegyvernek látszó tárggyal fenyegetőzött a férfi

A Csongrád Megyi Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján megpróbált kirabolni egy szegedi postát egy szájmaszkot és napszemüveget viselő férfi valamivel fél 12 után.

Megpróbáltak kirabolni egy szegedi postát csütörtök délelőtt, a rendőrök keresik az elkövetőt. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Szabó Szilvia közölte, egy szájmaszkot és napszemüveget viselő férfi valamivel 11.30 után ment be a Csongrádi sugárúton található postára.

Az ott lévő alkalmazottól egy fegyvernek látszó tárggyal pénzt követelt, majd miután nem kapott, távozott. Az eset során senki sem sérült meg - tudatta a százados.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

posta

szeged

rablás

bűn

bűncselekmény