Rablási kísérlet egy vidéki postán: fegyvernek látszó tárggyal fenyegetőzött a férfi

MTI   
  Megosztom
Rablási kísérlet egy vidéki postán: fegyvernek látszó tárggyal fenyegetőzött a férfi

A Csongrád Megyi Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján megpróbált kirabolni egy szegedi postát egy szájmaszkot és napszemüveget viselő férfi valamivel fél 12 után.

Megpróbáltak kirabolni egy szegedi postát csütörtök délelőtt, a rendőrök keresik az elkövetőt. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Szabó Szilvia közölte, egy szájmaszkot és napszemüveget viselő férfi valamivel 11.30 után ment be a Csongrádi sugárúton található postára.

Az ott lévő alkalmazottól egy fegyvernek látszó tárggyal pénzt követelt, majd miután nem kapott, távozott. Az eset során senki sem sérült meg - tudatta a százados.

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

posta

szeged

rablás

bűn

bűncselekmény