Rablási kísérlet egy vidéki postán: fegyvernek látszó tárggyal fenyegetőzött a férfi

MTI   
  Megosztom
Rablási kísérlet egy vidéki postán: fegyvernek látszó tárggyal fenyegetőzött a férfi

A Csongrád Megyi Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján megpróbált kirabolni egy szegedi postát egy szájmaszkot és napszemüveget viselő férfi valamivel fél 12 után.

Megpróbáltak kirabolni egy szegedi postát csütörtök délelőtt, a rendőrök keresik az elkövetőt. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Szabó Szilvia közölte, egy szájmaszkot és napszemüveget viselő férfi valamivel 11.30 után ment be a Csongrádi sugárúton található postára.

Az ott lévő alkalmazottól egy fegyvernek látszó tárggyal pénzt követelt, majd miután nem kapott, távozott. Az eset során senki sem sérült meg - tudatta a százados.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

posta

szeged

rablás

bűn

bűncselekmény