Tragédia: Meghalt az X-Faktor egykori versenyzője

HelloVidék   
  Megosztom
Tragédia: Meghalt az X-Faktor egykori versenyzője

Meghalt Petics Kristóf a 2016-os X-Faktor egykori botrányhős versenyzője. A bulvársajtó hétfőn számolt be a holttestről, amit egy szabolcsi tóban találtak és feltehetően a fiatal énekesé. A haláleset hírét Kristóf zenekarának gitárosa erősítette meg az Indexnek.

Meghalt Petics Kristóf, az X-Faktor egykori versenyzője és énekese, illetve a GIL (Gilbert In Love) zenekar frontembere - erősítette meg a bulvársajtóban keringő információkat a portálnak a zenekar ritmusgitárosa, Fekete Edward. A gitáros elmondta, hogy semmi nem indokolta a történteket, hiszen komoly terveik voltak.

Vasárnap holttestet találta a Szabolcs-Szatmár-bereg megyei újfehértón egy tó vizében, amely a Blikk infomációi szerint az X-Faktor egykori énekeséé. A Bors szerint Petics Kristófra vízbe fúlva találtak a tónál, ahova szívesen járt lazítani. A portál szerint szombaton is ez történhetett csak a lába valószínűleg egy faágba szorulhatott, ami a végzetes balesetet okozhatta. Édesanyja rögtön a tónál kereste, amikor a fiú vasárnap reggelre nem tért haza.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

petics kristóf

xfaktor

halál

haláleset

baleset

szabolcs-szatmár-bereg megye