Tragédia: Meghalt az X-Faktor egykori versenyzője

HelloVidék   
  Megosztom
Tragédia: Meghalt az X-Faktor egykori versenyzője

Meghalt Petics Kristóf a 2016-os X-Faktor egykori botrányhős versenyzője. A bulvársajtó hétfőn számolt be a holttestről, amit egy szabolcsi tóban találtak és feltehetően a fiatal énekesé. A haláleset hírét Kristóf zenekarának gitárosa erősítette meg az Indexnek.

Meghalt Petics Kristóf, az X-Faktor egykori versenyzője és énekese, illetve a GIL (Gilbert In Love) zenekar frontembere - erősítette meg a bulvársajtóban keringő információkat a portálnak a zenekar ritmusgitárosa, Fekete Edward. A gitáros elmondta, hogy semmi nem indokolta a történteket, hiszen komoly terveik voltak.

Vasárnap holttestet találta a Szabolcs-Szatmár-bereg megyei újfehértón egy tó vizében, amely a Blikk infomációi szerint az X-Faktor egykori énekeséé. A Bors szerint Petics Kristófra vízbe fúlva találtak a tónál, ahova szívesen járt lazítani. A portál szerint szombaton is ez történhetett csak a lába valószínűleg egy faágba szorulhatott, ami a végzetes balesetet okozhatta. Édesanyja rögtön a tónál kereste, amikor a fiú vasárnap reggelre nem tért haza.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

petics kristóf

xfaktor

halál

haláleset

baleset

szabolcs-szatmár-bereg megye