Tragédia: Meghalt az X-Faktor egykori versenyzője

HelloVidék   
  Megosztom
Tragédia: Meghalt az X-Faktor egykori versenyzője

Meghalt Petics Kristóf a 2016-os X-Faktor egykori botrányhős versenyzője. A bulvársajtó hétfőn számolt be a holttestről, amit egy szabolcsi tóban találtak és feltehetően a fiatal énekesé. A haláleset hírét Kristóf zenekarának gitárosa erősítette meg az Indexnek.

Meghalt Petics Kristóf, az X-Faktor egykori versenyzője és énekese, illetve a GIL (Gilbert In Love) zenekar frontembere - erősítette meg a bulvársajtóban keringő információkat a portálnak a zenekar ritmusgitárosa, Fekete Edward. A gitáros elmondta, hogy semmi nem indokolta a történteket, hiszen komoly terveik voltak.

Vasárnap holttestet találta a Szabolcs-Szatmár-bereg megyei újfehértón egy tó vizében, amely a Blikk infomációi szerint az X-Faktor egykori énekeséé. A Bors szerint Petics Kristófra vízbe fúlva találtak a tónál, ahova szívesen járt lazítani. A portál szerint szombaton is ez történhetett csak a lába valószínűleg egy faágba szorulhatott, ami a végzetes balesetet okozhatta. Édesanyja rögtön a tónál kereste, amikor a fiú vasárnap reggelre nem tért haza.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

petics kristóf

xfaktor

halál

haláleset

baleset

szabolcs-szatmár-bereg megye