Brutális késelés Nógrádban: nőismerősére támadt egy férfi a városban

MTI   
  Megosztom
Brutális késelés Nógrádban: nőismerősére támadt egy férfi a városban

A férfi csütörtökön megfenyegette, majd késsel többször megszúrta ismerősét, azután segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről. A rendőrök a bejelentést követően 15 percen belül elfogták az elkövetőt.

Őrizetbe vettek egy férfit Bátonyterenyén, aki a város belterületén késsel többször megszúrta nőismerősét - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken. Nágel Tamás elmondta: a főkapitányság emberölés bűntett kísérlete miatt folytat büntetőeljárást a 38 éves O. Ferenc ellen.

A rendőrök a bejelentést követően 15 percen belül elfogták a férfit, akit bűnügyi őrizetbe vettek, és a napokban előterjesztést tesznek letartóztatására - közölte a sajtóreferens.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bűncselekmény

késelés

rendőrség

bátonyterenye