Gigantikus darázsfészekre bukkantak: csodájára járnak a vidéki városban + VIDEÓ

HelloVidék   
  Megosztom
Gigantikus darázsfészekre bukkantak: csodájára járnak a vidéki városban + VIDEÓ

Brutális méretű darázsfészket talált otthonában egy szolnoki férfi. A hatalmas építménynek a település lakói is csodájára járnak, de darazsat még nem láttak a fészek közelében. A férfi attól tart, hogy valami baja lehet a darázs-laknak.

Hatalmas méretű darázsfészket talált otthona mellépépületében egy szolnoki férfi. A szokatlan méretű fészket valószínűleg több éve építették az állatok. A Tények műsorában elárulta, hogy darazsakat még nem látott a fészekben, ezért nem is aggódik, inkább attól tart, hogy a lenyűgöző építménynek valami baja lehet például leszakad a súlya miatt a plafonról.

A férfi szerint az lenne a megoldás, ha elvinnék a fészket és meg tudnák őrizni, hogy mindenki megcsodálhassa a tájházban vagy falumúzeumban.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hellovidek

darázs

darázsfészek