Gigantikus darázsfészekre bukkantak: csodájára járnak a vidéki városban + VIDEÓ

HelloVidék   
  Megosztom
Gigantikus darázsfészekre bukkantak: csodájára járnak a vidéki városban + VIDEÓ

Brutális méretű darázsfészket talált otthonában egy szolnoki férfi. A hatalmas építménynek a település lakói is csodájára járnak, de darazsat még nem láttak a fészek közelében. A férfi attól tart, hogy valami baja lehet a darázs-laknak.

Hatalmas méretű darázsfészket talált otthona mellépépületében egy szolnoki férfi. A szokatlan méretű fészket valószínűleg több éve építették az állatok. A Tények műsorában elárulta, hogy darazsakat még nem látott a fészekben, ezért nem is aggódik, inkább attól tart, hogy a lenyűgöző építménynek valami baja lehet például leszakad a súlya miatt a plafonról.

A férfi szerint az lenne a megoldás, ha elvinnék a fészket és meg tudnák őrizni, hogy mindenki megcsodálhassa a tájházban vagy falumúzeumban.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hellovidek

darázs

darázsfészek