Gigantikus darázsfészekre bukkantak: csodájára járnak a vidéki városban + VIDEÓ

HelloVidék   
  Megosztom
Gigantikus darázsfészekre bukkantak: csodájára járnak a vidéki városban + VIDEÓ

Brutális méretű darázsfészket talált otthonában egy szolnoki férfi. A hatalmas építménynek a település lakói is csodájára járnak, de darazsat még nem láttak a fészek közelében. A férfi attól tart, hogy valami baja lehet a darázs-laknak.

Hatalmas méretű darázsfészket talált otthona mellépépületében egy szolnoki férfi. A szokatlan méretű fészket valószínűleg több éve építették az állatok. A Tények műsorában elárulta, hogy darazsakat még nem látott a fészekben, ezért nem is aggódik, inkább attól tart, hogy a lenyűgöző építménynek valami baja lehet például leszakad a súlya miatt a plafonról.

A férfi szerint az lenne a megoldás, ha elvinnék a fészket és meg tudnák őrizni, hogy mindenki megcsodálhassa a tájházban vagy falumúzeumban.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hellovidek

darázs

darázsfészek