Éles verseny indul a balatoni strandok között: ez lehet a legjobb fürdőhely

HelloVidék   
  Megosztom
Éles verseny indul a balatoni strandok között: ez lehet a legjobb fürdőhely

A héten meghirdetik a strandminősítő versenyt a Balatonon, ahol a különdíjat idén az nyerheti, akit járványügyi szempontból a legbiztonságosabbnak ítél a zsűri. Az eredményre azonban a koronavírus-járvány okozta csúszás miatt júliusig várni kell - írja az Infostart.

A portál információi szerint kis csúszással, de a héten meghirdetik a balatoni Kék hullám zászló strandminősítő versenyt, ahol idén az lesz a legjobb, az nyeri el a különdíjat, aki járványügyi szempontból a legbiztonságosabb. A Balatoni Szövetség titkára, Fabacsovicsné Kovács Krisztina elmondta, hogy a júniusi helyszínbejárást végző bizottság tagjai lesznek a Magyar Turisztikai Ügynökség képviselője és a kormányhivatal népegészségügyi szakembere is. Az eredményhirdetés azonban a járványhelyzet miatti csúszás okán csak július elején, a főszezonban lesz.

Kiderült az is, hogy újra meghirdetik a két éve elindított, sikeres építészeti díjpályázatot is, és megválasztják Az év balatoni házát. Lombár Gábor a Balatoni Szövetség elnöke arról is beszámolt, hogy az elnökség levélben kéri a kormányt és az országgyűlési képviselőket, hogy vegyék figyelembe a jövő évi költségvetés tárgyalásánál, hogy a vészhelyzetben hozott kormányzati intézkedések gazdasági hatásai a turizmusból élő települések önkormányzatait az átlagosnál négyszer-ötször jobban sújtják.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

strand

strandolás

balaton

verseny