Az ablakon át menekültek az emberek a villámárvíz elől: így pusztított a vihar vidéken

HelloVidék   
  Megosztom
Az ablakon át menekültek az emberek a villámárvíz elől: így pusztított a vihar vidéken

Pillanatok alatt 45 ház vált lakhatatlanná, az ott élőket átmenetileg egy kollégiumban szállásolták el. A környéken lévő patak duzzadt meg és árasztotta el teljesen a városrészt.

Volt, aki az ablakon át menekült a pénteki villámárvíz elől Egerben, ahol pillanatok alatt 45 ház vált lakhatatlanná.

- számolt be az RTL Klub híradója. A környéken lévő patak duzzadt meg és árasztotta el teljesen a városrészt. A vihar Miskolcon is pusztított, ahol még szintén tart még a károk felmérése. Itt a Szinva patak lépett ki a medréből. Szombaton is nagy eső esett, de az már nem okozott nagy kárt, a tűzoltóknak azonban sok munkát adott.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

vihar

villámárvíz

eger

miskolc