Az ablakon át menekültek az emberek a villámárvíz elől: így pusztított a vihar vidéken

HelloVidék   
  Megosztom
Az ablakon át menekültek az emberek a villámárvíz elől: így pusztított a vihar vidéken

Pillanatok alatt 45 ház vált lakhatatlanná, az ott élőket átmenetileg egy kollégiumban szállásolták el. A környéken lévő patak duzzadt meg és árasztotta el teljesen a városrészt.

Volt, aki az ablakon át menekült a pénteki villámárvíz elől Egerben, ahol pillanatok alatt 45 ház vált lakhatatlanná.

- számolt be az RTL Klub híradója. A környéken lévő patak duzzadt meg és árasztotta el teljesen a városrészt. A vihar Miskolcon is pusztított, ahol még szintén tart még a károk felmérése. Itt a Szinva patak lépett ki a medréből. Szombaton is nagy eső esett, de az már nem okozott nagy kárt, a tűzoltóknak azonban sok munkát adott.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

vihar

villámárvíz

eger

miskolc