Furcsa égi jelenség az ország több pontján: videón a világító felhők

HelloVidék   
  Megosztom
Furcsa égi jelenség az ország több pontján: videón a világító felhők

Vasárnap késő este az év eddigi legnagyobb éjszakai világító felhőit figyelhettük meg. Napnyugta után körülbelül egy órával vette kezdetét a látványos műsor, amelyet az Időkép webkamerája is rögzített.

A portál szerint vasárnap késő este az év eddigi legnagyobb éjszakai világító felhőit figyelhettük meg vasárnap késő este. A nem mindennapi látványról rengeteg gyönyörű fotó és felvétel készült.

Rendkívül ritkán látni hazánkban ekkora méretű és ilyen gazdag formavilágú világítófelhőket. Napnyugta után körülbelül egy órával vette kezdetét a látványos műsor, amelyet az Időkép webkamerája is rögzített.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

világító

felhő

éjszaka

ég

időjárás

égi jelenség