Örülhetnek a rajongók: eladó az Üvegtigrisből ismert kultikus autó

HelloVidék   
  Megosztom
Örülhetnek a rajongók: eladó az Üvegtigrisből ismert kultikus autó

Eladó sorba került a híres magyar film egyik legkarakteresebb autója: az Üvegtigris 3-ból ismertté vált, egykoron dinnyékkel megpakolt sárga Zsiguli. A Lada 2101 Dunakeszin várja új gazdáját, aki 250 ezer forintért elviszi - írja a HVG.

A portál információi szerint eladó a kultikus magyar film egyik legkarakteresebb autója: az Üvegtigris 3-ból ismertté vált, egykoron dinnyékkel megpakolt Zsiguli. A hirdető szerint a Róka által használt régi Lada Dunakeszin várja új gazdáját, aki 250 ezer forintért viheti haza a járgányt.

Az 1974-es gyártású sárga Zsiguli ki lett lakatolva, de a motorháztető rozsdás és cserére szorul. Az eddig mintegy 150 ezer kilométert megtett szürke forgalmis Lada 2101 ideiglenesen ki van vonva a forgalomból és a lökhárító pótlását követően vihető vizsgára.

Íme a híres dinnyés jelenet a sárga Zsigulival:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

üvegtigris

film

autó

autó-motor

lada

eladó

használt autó