Drámai pusztítás: leégett két műemlék épület Heves megyében

MTI   
  Megosztom
Drámai pusztítás: leégett két műemlék épület Heves megyében

Két műemlék épület égett le a Heves megyei Parádon. A katasztrófavédelem közlése szerint a tűz átterjedt egy családi házra és további otthonokat is veszélyeztettek a lángok.

Leégett két nádfedeles műemlék, egy múzeumként üzemelő parasztház és a mellette lévő csűr, illetve egy melléképület a Heves megyei Parádon, a Sziget utcában.

A lakók elhagyták az épületeket. Az oltást a pétervásárai hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók végzik.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

műemlék

katasztrófa

katasztrófavédelem

heves megye