Drámai pusztítás: leégett két műemlék épület Heves megyében

MTI   
  Megosztom
Drámai pusztítás: leégett két műemlék épület Heves megyében

Két műemlék épület égett le a Heves megyei Parádon. A katasztrófavédelem közlése szerint a tűz átterjedt egy családi házra és további otthonokat is veszélyeztettek a lángok.

Leégett két nádfedeles műemlék, egy múzeumként üzemelő parasztház és a mellette lévő csűr, illetve egy melléképület a Heves megyei Parádon, a Sziget utcában.

A lakók elhagyták az épületeket. Az oltást a pétervásárai hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók végzik.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

műemlék

katasztrófa

katasztrófavédelem

heves megye