Itt irtják ma a vérszívókat: ezeket a dolgokat el kell végeznünk a kezelés előtt

HelloVidék   
  Megosztom
Itt irtják ma a vérszívókat: ezeket a dolgokat el kell végeznünk a kezelés előtt

A napnyugta utáni órákban földi szúnyoggyérítés indul a Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen. Az önkormányzat fontos óvintézkedésekre hívja fel a lakosság figyelmét - írja a Szoljon.

Az önkormányzat tájékoztatása alapján a portál szerint pénteken a napnyugta utáni órákban földi úton történő szúnyoggyérítés lesz a Törtelen. Rossz idő esetén szombatra vagy vasárnapra halasztják a védekezést.

Az irtás idejére és az azt követő egy órában javasolt az ablakokat és az ajtókat is zárva tartani és a szellőztető berendezéseket kikapcsolni.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szúnyog

szúnyoggyérítés

irtás