Tragikus fotók a hétvégi pusztításról: képeken a vihar után leszakadt híd

MTI   
  Megosztom
Tragikus fotók a hétvégi pusztításról: képeken a vihar után leszakadt híd

A hétvégi heves esőzések több megyében okoztak drasztikus pusztítást. A fotókon a vihar miatt megáradt Rinya-patak leszakadt hídja látható a 68-as főút Böhönye és Segesd közötti szakaszán.

A hétvégi heves esőzések több településen okoztak drasztikus pusztítást. Korábbi cikkünkben már beszámoltunk a Somogy megyei károkról. A fotókon pedig a vihar miatt megáradt Rinya-patak leszakadt hídja látható a 68-as főút Böhönye és Segesd közötti szakaszán.

Fotó: MTI/Varga György

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

vihar

árvíz

zala megye