Csőtörés egy tatabányai lakótelepen: szünetel a melegvíz-szolgáltatás

HelloVidék   
  Megosztom
Csőtörés egy tatabányai lakótelepen: szünetel a melegvíz-szolgáltatás

Csőtörés miatt a T-Szol Zrt. Tatabányán, az Erőműi lakótelepen üzemzavar-elhárítási munkákat végez, melynek ideje alatt a melegvíz-szolgáltatás szünetel - írta meg a kemma.hu.

Ahogy a portál írja, a T-Szol Zrt. hivatalos közleményben tájékoztatta fogyasztóit, hogy Tatabányán, az Erőműi lakótelepen a primer hálózat csőtörése miatt üzemzavar-elhárítási munkálatok kezdődtek a mai napon.

A meghibásodás miatt a használati melegvíz-szolgáltatás ez idő alatt szünetelni fog. A visszaállítás ideje előreláthatólag az esti órákra várható. A szakemberek mindent elkövetnek, hogy munkálatokat a lehető legrövidebb idő alatt elvégezzék

- írták a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

csőtörés

tatabánya

lakótelep

üzemzavar

melegvíz-szolgáltatás