Csőtörés egy tatabányai lakótelepen: szünetel a melegvíz-szolgáltatás

HelloVidék   
  Megosztom
Csőtörés egy tatabányai lakótelepen: szünetel a melegvíz-szolgáltatás

Csőtörés miatt a T-Szol Zrt. Tatabányán, az Erőműi lakótelepen üzemzavar-elhárítási munkákat végez, melynek ideje alatt a melegvíz-szolgáltatás szünetel - írta meg a kemma.hu.

Ahogy a portál írja, a T-Szol Zrt. hivatalos közleményben tájékoztatta fogyasztóit, hogy Tatabányán, az Erőműi lakótelepen a primer hálózat csőtörése miatt üzemzavar-elhárítási munkálatok kezdődtek a mai napon.

A meghibásodás miatt a használati melegvíz-szolgáltatás ez idő alatt szünetelni fog. A visszaállítás ideje előreláthatólag az esti órákra várható. A szakemberek mindent elkövetnek, hogy munkálatokat a lehető legrövidebb idő alatt elvégezzék

- írták a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

csőtörés

tatabánya

lakótelep

üzemzavar

melegvíz-szolgáltatás