Csőtörés egy tatabányai lakótelepen: szünetel a melegvíz-szolgáltatás

HelloVidék   
  Megosztom
Csőtörés egy tatabányai lakótelepen: szünetel a melegvíz-szolgáltatás

Csőtörés miatt a T-Szol Zrt. Tatabányán, az Erőműi lakótelepen üzemzavar-elhárítási munkákat végez, melynek ideje alatt a melegvíz-szolgáltatás szünetel - írta meg a kemma.hu.

Ahogy a portál írja, a T-Szol Zrt. hivatalos közleményben tájékoztatta fogyasztóit, hogy Tatabányán, az Erőműi lakótelepen a primer hálózat csőtörése miatt üzemzavar-elhárítási munkálatok kezdődtek a mai napon.

A meghibásodás miatt a használati melegvíz-szolgáltatás ez idő alatt szünetelni fog. A visszaállítás ideje előreláthatólag az esti órákra várható. A szakemberek mindent elkövetnek, hogy munkálatokat a lehető legrövidebb idő alatt elvégezzék

- írták a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

csőtörés

tatabánya

lakótelep

üzemzavar

melegvíz-szolgáltatás