Kiderültek az eredmények: ez a település a legsportosabb idén nyáron

MTI   
  Megosztom
Kiderültek az eredmények: ez a település a legsportosabb idén nyáron

Befejeződött a Mozdulj Balaton Sporttalálkozó, ahol huszonegy település több mint harminc csapata sporolhatott. A programsorozat zárásaként, az eredmények összesítése után az is kiderült, melyik a Balaton legsportosabb települése.

Huszonegy település több mint harminc csapatának részvételével, tizenhatodik alkalommal rendezték meg Vonyarcvashegyen a Mozdulj Balaton Sporttalálkozót. A nyarat átfogó szabadidős programsorozat szombati zárásaként a résztvevő strandok együttesei mérhették össze egymással az erejüket három sportágban, streetballban, kispályás labdarúgásban és strandröplabdában.

A szezon utolsó hétvégéjén kitűnő idő fogadta a résztvevőket a Lido Strandon, a hagyományos nyárzáró sportrendezvényen. A strandröplabda-tornán csakúgy, mint egy éve, az ábrahámhegyiek bizonyultak a legjobbnak, ezúttal a révfülöpiek előtt. A streetballcsaták is sok izgalmat hoztak, és keszthelyi sikerrel értek véget. A tavalyi győztes balatonfenyvesieknek be kellett érniük a második hellyel.

A kispályás labdarúgótornán is egymást érték a látványos mérkőzések, a balatonszepezdiek meg sem álltak az első helyig, vagyis megvédték 2019-es bajnoki címüket.

A programsorozat az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős államtitkársága és a települési önkormányzatok támogatásával, a Balaton Fejlesztési Tanács szervezésében valósult meg. A szervezők három megye, Veszprém, Zala és Somogy 38 strandján várták a szervezett keretek között sportolni szándékozókat az elmúlt szűk két hónapban.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

sport

verseny

balaton