Kiderültek az eredmények: ez a település a legsportosabb idén nyáron

MTI   
  Megosztom
Kiderültek az eredmények: ez a település a legsportosabb idén nyáron

Befejeződött a Mozdulj Balaton Sporttalálkozó, ahol huszonegy település több mint harminc csapata sporolhatott. A programsorozat zárásaként, az eredmények összesítése után az is kiderült, melyik a Balaton legsportosabb települése.

Huszonegy település több mint harminc csapatának részvételével, tizenhatodik alkalommal rendezték meg Vonyarcvashegyen a Mozdulj Balaton Sporttalálkozót. A nyarat átfogó szabadidős programsorozat szombati zárásaként a résztvevő strandok együttesei mérhették össze egymással az erejüket három sportágban, streetballban, kispályás labdarúgásban és strandröplabdában.

A szezon utolsó hétvégéjén kitűnő idő fogadta a résztvevőket a Lido Strandon, a hagyományos nyárzáró sportrendezvényen. A strandröplabda-tornán csakúgy, mint egy éve, az ábrahámhegyiek bizonyultak a legjobbnak, ezúttal a révfülöpiek előtt. A streetballcsaták is sok izgalmat hoztak, és keszthelyi sikerrel értek véget. A tavalyi győztes balatonfenyvesieknek be kellett érniük a második hellyel.

A kispályás labdarúgótornán is egymást érték a látványos mérkőzések, a balatonszepezdiek meg sem álltak az első helyig, vagyis megvédték 2019-es bajnoki címüket.

A programsorozat az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős államtitkársága és a települési önkormányzatok támogatásával, a Balaton Fejlesztési Tanács szervezésében valósult meg. A szervezők három megye, Veszprém, Zala és Somogy 38 strandján várták a szervezett keretek között sportolni szándékozókat az elmúlt szűk két hónapban.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

sport

verseny

balaton