Felfoghatatlan: felrobbant és teljesen megsemmisült egy családi ház vidéken

MTI   
  Megosztom
Felfoghatatlan: felrobbant és teljesen megsemmisült egy családi ház vidéken

A mintegy nyolcvan négyzetméter alapterületű családi ház a robbanásban teljesen megsemmisült, a tűzoltók átvizsgálják a romokat. A detonáció nyomán a környező házak is megrongálódtak.

Felrobbant egy családi ház a Győr-Moson-Sopron megyei Gönyűn, a tűzoltók egy embert kivittek az épületből és átadták a mentőknek - tájékoztatott a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője szerda délután.

Ruskáné Takács Anita elmondta, hogy

A tűzoltók átvizsgálják a romokat.

A detonáció nyomán a környező házak is megrongálódtak, a romok átkutatása után azokat is megvizsgálják.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

robbanás

gönyű

ház

családi ház