Felfoghatatlan: felrobbant és teljesen megsemmisült egy családi ház vidéken

MTI   
  Megosztom
Felfoghatatlan: felrobbant és teljesen megsemmisült egy családi ház vidéken

A mintegy nyolcvan négyzetméter alapterületű családi ház a robbanásban teljesen megsemmisült, a tűzoltók átvizsgálják a romokat. A detonáció nyomán a környező házak is megrongálódtak.

Felrobbant egy családi ház a Győr-Moson-Sopron megyei Gönyűn, a tűzoltók egy embert kivittek az épületből és átadták a mentőknek - tájékoztatott a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője szerda délután.

Ruskáné Takács Anita elmondta, hogy

A tűzoltók átvizsgálják a romokat.

A detonáció nyomán a környező házak is megrongálódtak, a romok átkutatása után azokat is megvizsgálják.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

robbanás

gönyű

ház

családi ház