Koronavírus: pozitív lett a tesztje a megyei kórház egyik orvosának

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: pozitív lett a tesztje a megyei kórház egyik orvosának

Pozitív lett a koronavírus tesztje a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kórház urológus orvosának. Az intézményben az új betegek felvételét átmenetileg felfüggesztették, de a betegek ellátását biztosítják - írja a HVG.

A portál információi szerint koronavírusos egy urológus a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kórházban. Érdeklődésükre a kórház sajtóosztálya elmondta, hogy enyhe légúti tünetekkel jelentkezett vizsgálatra a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kórház egyik urológus szakorvosa, és a PCR-teszt megállapította a fertőzést.

A járványügyi szakemberekkel és a szakmával egyeztetve azonnali intézkedéseket hoztunk, annak érdekében, hogy a szoros kontaktok mielőbbi azonosítása megtörténjen, a bent fekvő betegek megfigyelése a járványügyi szempontok szerint történjen

– közölték.

Az intézményben az új betegek felvételét átmenetileg felfüggesztették, de a betegek, a sürgős urológiai esetek ellátását ennek ellenére tudják folytatni. Az osztály Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyetlen urológiai fekvőbeteg-osztálya. Az osztályon dolgozók és a fertőzöttel kapcsolatba került többi alkalmazott tesztelése megtörtént. Négy orvos esetében rendeltek el járványügyi megfigyelést.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

szabolcs-szatmár-bereg megye

fertőzött

kórház