Koronavírus: megfertőződött és kórházba került a vidéki polgármester

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: megfertőződött és kórházba került a vidéki polgármester

Pozitív tesztje után, az elmúlt napokban sokat romlott a polgármester állapota, vasárnap reggel mentő szállította kórházba.

Koronavírusos lett Farkas Ferenc, Jászapáti polgármestere, a hírt ő maga jelentette be közösségi oldalán. Posztjában azt írta: fia nemrég kezdte el egyetemi tanulmányait, néhány szaktársa koronavírusos megbetegedése miatt azonban hazaküldték. Jelezték a történteket a háziorvosnak, aki tesztelést kért. A polgármestertől vett minta eredménye első alkalommal negatív, másodjára pozitív lett. Az önkormányzat gördülékenyen működik - szúrta ki a bejegyzést a Szoljon.hu.

Kedves Jászapátiak!
Legkisebb fiunk idén elkezdte egyetemi tanulmányait. Néhány szaktársa COVID megbetegedése miatt az...

Közzétette: Ferenc Farkas2020. szeptember 10., csütörtök

A Jászsági Térségi Tv ezután azt közölte, hogy értesüléseik szerint

Ifjabb Pócs János alpolgármester megerősítette a hírt.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

polgármester

jászapáti

kórház