Koronavírus: ebben a vidéki idősotthonban is felütötte a fejét a fertőzés

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: ebben a vidéki idősotthonban is felütötte a fejét a fertőzés

Délután katonák jelentek meg az otthonnál, fertőtleníteni mentek, és elkezdődött a betegek kórházba szállítása, a fertőzöttek elkülönítése is.

Tömeges fertőzés egy nyíregyházi idősotthonban: az RTL Klub helyszíni információi szerint 21 ember fertőződhetett meg koronavírussal az intézményben, ahol úgy tudni, több mint 50 lakó él.

Azt egyelőre nem tudni, a fertőzöttek közül hányan vannak gondozottak és hányan dolgozók. Az intézmény egyelőre nem reagált.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

idősotthon

nyíregyháza