Koronavírus: több tucat fertőzöttet regisztráltak a vidéki börtönben

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: több tucat fertőzöttet regisztráltak a vidéki börtönben

Közel negyven főt regisztráltak koronavírus fertőzöttként a szegedi Csillag börtönben, akiket megfigyelésre a rabkórházba szállítottak. A börtönökben továbbra is látogatási tilalom van és folyamatosan fertőtlenítenek - írja a Délmagyar.

A portál információi szerint már több tucatnyi fertőzött van a szegedi Csillag börtönben, de mindenki tünetmentes. A lap és az RTL Klub értesülései alapján közel negyven főt regisztráltak koronavírusosként az intézményben, akiket megfigyelésre a rabkórházba szállították.

A börtönökben látogatási tilalom van és folyamatos fertőtlenítés. A rabok a szegedi börtön nagyfai telephelyén fertőződhettek meg.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

járvány

börtön

szeged