Koronavírus: több tucat fertőzöttet regisztráltak a vidéki börtönben

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: több tucat fertőzöttet regisztráltak a vidéki börtönben

Közel negyven főt regisztráltak koronavírus fertőzöttként a szegedi Csillag börtönben, akiket megfigyelésre a rabkórházba szállítottak. A börtönökben továbbra is látogatási tilalom van és folyamatosan fertőtlenítenek - írja a Délmagyar.

A portál információi szerint már több tucatnyi fertőzött van a szegedi Csillag börtönben, de mindenki tünetmentes. A lap és az RTL Klub értesülései alapján közel negyven főt regisztráltak koronavírusosként az intézményben, akiket megfigyelésre a rabkórházba szállították.

A börtönökben látogatási tilalom van és folyamatos fertőtlenítés. A rabok a szegedi börtön nagyfai telephelyén fertőződhettek meg.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

járvány

börtön

szeged