Koronavírus: több tucat fertőzöttet regisztráltak a vidéki börtönben

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: több tucat fertőzöttet regisztráltak a vidéki börtönben

Közel negyven főt regisztráltak koronavírus fertőzöttként a szegedi Csillag börtönben, akiket megfigyelésre a rabkórházba szállítottak. A börtönökben továbbra is látogatási tilalom van és folyamatosan fertőtlenítenek - írja a Délmagyar.

A portál információi szerint már több tucatnyi fertőzött van a szegedi Csillag börtönben, de mindenki tünetmentes. A lap és az RTL Klub értesülései alapján közel negyven főt regisztráltak koronavírusosként az intézményben, akiket megfigyelésre a rabkórházba szállították.

A börtönökben látogatási tilalom van és folyamatos fertőtlenítés. A rabok a szegedi börtön nagyfai telephelyén fertőződhettek meg.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

járvány

börtön

szeged