Borzalmas tragédia: sóoldat helyett fertőtlenítővel mosták ki a hasüregét, meghalt a vidéki asszony

HelloVidék   
  Megosztom
Borzalmas tragédia: sóoldat helyett fertőtlenítővel mosták ki a hasüregét, meghalt a vidéki asszony

A műhiba egy nőgyógyászati műtét közben történt. A csurgói asszonyt ezután válságos állapotban szállították a pécsi klinika intenzív osztályára, ahonnan már nem tért haza.

Meghalt az a csurgói asszony, akinek sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták ki a hasüregét még májusban, a szigetvári kórház nőgyógyászatán. Ezután válságos állapotban szállították a pécsi klinika intenzív osztályára, ahonnan már nem tért haza, számolt be a tragikus esetről az RTL Klub híradója. A műtét során valószínűleg ott hibázhattak, hogy nem címkézték fel az üveget, így keveredhetett véletlenül a fertőtlenítő, amit általában műtők és eszközök tisztításához használnak, a sóoldatok közé. A fertőtlenítőszer az összes sejtet roncsolja, ezért veszélyes, ha a hasüregbe jut.

A szigetvári kórház főigazgatója megerősítette: a mérgezés szövődményeibe halt bele a csurgói asszony, aki két gyermeket hagyott hátra. A büntetőeljárás jelenleg is folyamatban van.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

műhiba

műtét

haláleset

szigetvár

kórház