Koronavírus: elkapta a fertőzést a vidéki kórház főigazgatója

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: elkapta a fertőzést a vidéki kórház főigazgatója

Koronavírusos lett a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója, Adorján Gusztáv. Az intézmény felel három megyében az összes súlyos és középsúlyos covid-fertőzött ellátásáért. A főigazgató felépüléséig a főigazgató-helyettes látja el feladatait a kórházban - írja az Index.

A portál szerint elkapta a koronavírust a kijelölt nyíregyházi covid-kórház, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója, Adorján Gusztáv. Az intézmény fogadja Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye összes középsúlyos és súlyos koronavírus fertőzött beteget.

A sajtófőnök tájékoztatása szerint lefolytatták a főigazgatóra vonatkozóan a kontaktkutatást és eddig a munkatársak között nem találtak beteget. A veszélyeztetett korba tartozó, 66 éves Adorján Gusztávot súlyosabb állapota miatt Budapesten kezelik. Felépüléséig az oktatókorház orvosigazgatója, főigazgató-helyettese látja el a feladatait.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

kórház

járvány