Leállt a belgyógyászati szakrendelés a vidéki városban: covid-osztályra helyezték át az orvosokat

HelloVidék   
  Megosztom
Leállt a belgyógyászati szakrendelés a vidéki városban: covid-osztályra helyezték át az orvosokat

A város polgármesterét a betegek értesítették, hogy az időpontjaikat sorra mondják vissza.

Felfüggesztették a letenyei Egészségházban a belgyógyászati vizsgálatokat, mert az ott dolgozó orvosokat áthelyezték Zalaegerszegre a covidos betegeket ápolni - erről az ATV adott hírt. A város polgármesterét a betegek értesítették, hogy az időpontjaikat sorra mondják vissza. A rendelésre a nagykanizsai kórházból érkezett orvos. A polgármester rákérdezett és kiderült, hogy az orvosok közül hármat Nagykanizsáról Zalaegerszegre helyezték át, a többi szakrendelést egyelőre nem érinti az intézkedést.

A letenyei polgármestert tájékoztató hivatalos levélből az nem derül ki, hogy meddig nem lesz orvos a városban, illetve az sem, hogy a nagykanizsai kórház orvosai mikor térhetnek vissza Zalaegerszegről.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

letenye

belgyógyászat