Leállt a belgyógyászati szakrendelés a vidéki városban: covid-osztályra helyezték át az orvosokat

HelloVidék   
  Megosztom
Leállt a belgyógyászati szakrendelés a vidéki városban: covid-osztályra helyezték át az orvosokat

A város polgármesterét a betegek értesítették, hogy az időpontjaikat sorra mondják vissza.

Felfüggesztették a letenyei Egészségházban a belgyógyászati vizsgálatokat, mert az ott dolgozó orvosokat áthelyezték Zalaegerszegre a covidos betegeket ápolni - erről az ATV adott hírt. A város polgármesterét a betegek értesítették, hogy az időpontjaikat sorra mondják vissza. A rendelésre a nagykanizsai kórházból érkezett orvos. A polgármester rákérdezett és kiderült, hogy az orvosok közül hármat Nagykanizsáról Zalaegerszegre helyezték át, a többi szakrendelést egyelőre nem érinti az intézkedést.

A letenyei polgármestert tájékoztató hivatalos levélből az nem derül ki, hogy meddig nem lesz orvos a városban, illetve az sem, hogy a nagykanizsai kórház orvosai mikor térhetnek vissza Zalaegerszegről.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

letenye

belgyógyászat