Bejelentették: szokatlanul alakulhat idén a téli időszak a balatoni városban

HelloVidék   
  Megosztom
Bejelentették: szokatlanul alakulhat idén a téli időszak a balatoni városban

Nem marad el az adventi vásár idén Siófokon és szabadtéri műjégpálya is lesz, azonban rendhagyó szabályozásokat is bevezet az önkormányzat az egészség védelméhez kapcsolódóan - írja a Siófoki Hírek.

A portál szerint dr. Lengyel Róbert polgármester tájékoztatta a helyieket, hogy nem marad el az adventi vásár idén Siófokon. Azonban a járványhelyzet miatt maximalizálják az árusító helyek számát, amiket elsősorban helyi vállalkozásoknak, árusoknak biztosítanának.

Lesz szabadtéri műjégpálya is, amit a hajóállomáson állítanak fel itt is ügyelve a szigorú egészségvédelmi intézkedések bevezetésére. A közterületeken a tömeges sport-, avagy egyéb rendezvények megtartásához nem járul hozzá az önkormányzat. A Kálmán Imre Kulturális Központban rendezvény csak csökkentett látogatói létszámmal, távolságtartó ülésrenddel és egyéb intézkedések betartásával lehetséges. Az egyesületek szintén hagyományos jótékonysági vásárára is lehetőséget teremt az önkormányzat, színpad azonban itt sem lesz.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

siófok

advent

korcsolya

tél