Bejelentették: szokatlanul alakulhat idén a téli időszak a balatoni városban

HelloVidék   
  Megosztom
Bejelentették: szokatlanul alakulhat idén a téli időszak a balatoni városban

Nem marad el az adventi vásár idén Siófokon és szabadtéri műjégpálya is lesz, azonban rendhagyó szabályozásokat is bevezet az önkormányzat az egészség védelméhez kapcsolódóan - írja a Siófoki Hírek.

A portál szerint dr. Lengyel Róbert polgármester tájékoztatta a helyieket, hogy nem marad el az adventi vásár idén Siófokon. Azonban a járványhelyzet miatt maximalizálják az árusító helyek számát, amiket elsősorban helyi vállalkozásoknak, árusoknak biztosítanának.

Lesz szabadtéri műjégpálya is, amit a hajóállomáson állítanak fel itt is ügyelve a szigorú egészségvédelmi intézkedések bevezetésére. A közterületeken a tömeges sport-, avagy egyéb rendezvények megtartásához nem járul hozzá az önkormányzat. A Kálmán Imre Kulturális Központban rendezvény csak csökkentett látogatói létszámmal, távolságtartó ülésrenddel és egyéb intézkedések betartásával lehetséges. Az egyesületek szintén hagyományos jótékonysági vásárára is lehetőséget teremt az önkormányzat, színpad azonban itt sem lesz.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

siófok

advent

korcsolya

tél