Koronavírus: újabb magyar megyéket minősített veszélyesnek Németország

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: újabb magyar megyéket minősített veszélyesnek Németország

A német kormány arra figyelmezteti állampolgárait, hogy ezekbe a megyékbe ne utazzanak vagy fokozottan figyeljenek a védekezésre.

A német kormány Heves, Zala és Somogy megyét is kockázatosnak minősítette a koronavírus szempontjából, szúrta ki a Telex a német külügyminisztérium honlapján. Az utazási figyelmeztetés október 24-től lép életbe. A hivatalos indoklás szerint

A német kormány arra figyelmezteti állampolgárait, hogy ezekben a megyékbe ne utazzanak vagy fokozottan figyeljenek a védekezésre. Bár a szabályozás tartományonként eltérő lehet, aki az elmúlt 14 napban ezeken a területeken tartózkodott és onnan utazna be vagy térne vissza Németországba, annak általában vagy 48 órán belül készített negatív covid-tesztet kell felmutatnia az országba való belépéshez, vagy karanténba kerül. A karantént akkor lehet elhagyni ha lejár, vagy ha tíz mapon belül negatív teszt készül.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

németország

korlátozás

utazás

karantén