Elképesztő látvány: így épül az új vasúti híd

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő látvány: így épül az új vasúti híd

A projektben a Keleti pályaudvar és Hegyeshalom közötti vonalon fekvő, korábban kétvágányos híd egy harmadik vágánnyal bővül. A speciális munkafolyamatról készült kisfilmet Facebookon követhették nyomon a nézők - írja a Magyar Építők.

Látványos videót tett közzé Facebook oldalán a Déli összekötő vasúti Duna-híd fejlesztésének egyik munkafázisáról a kivitelező Duna Aszfalt Zrt. A portál szerint a projektben a Keleti pályaudvar és Hegyeshalom közötti vonalon fekvő, korábban kétvágányos híd egy harmadik vágánnyal bővül.

A híd korábbi felszerkezetét elbontották, az új felszerkezet első eleme 80 méteres és 425 tonnás. Ennek a helyére emelése egy többlépcsős, speciális munkafolyamat, amit nyomon követhettek a nézők egy kisfilm formájában, amit a Magyar Építők készített el.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

magyar

építészet

építkezés

híd

duna híd

vasút