Elképesztő látvány: így épül az új vasúti híd

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő látvány: így épül az új vasúti híd

A projektben a Keleti pályaudvar és Hegyeshalom közötti vonalon fekvő, korábban kétvágányos híd egy harmadik vágánnyal bővül. A speciális munkafolyamatról készült kisfilmet Facebookon követhették nyomon a nézők - írja a Magyar Építők.

Látványos videót tett közzé Facebook oldalán a Déli összekötő vasúti Duna-híd fejlesztésének egyik munkafázisáról a kivitelező Duna Aszfalt Zrt. A portál szerint a projektben a Keleti pályaudvar és Hegyeshalom közötti vonalon fekvő, korábban kétvágányos híd egy harmadik vágánnyal bővül.

A híd korábbi felszerkezetét elbontották, az új felszerkezet első eleme 80 méteres és 425 tonnás. Ennek a helyére emelése egy többlépcsős, speciális munkafolyamat, amit nyomon követhettek a nézők egy kisfilm formájában, amit a Magyar Építők készített el.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

magyar

építészet

építkezés

híd

duna híd

vasút