Elképesztő látvány: így épül az új vasúti híd

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő látvány: így épül az új vasúti híd

A projektben a Keleti pályaudvar és Hegyeshalom közötti vonalon fekvő, korábban kétvágányos híd egy harmadik vágánnyal bővül. A speciális munkafolyamatról készült kisfilmet Facebookon követhették nyomon a nézők - írja a Magyar Építők.

Látványos videót tett közzé Facebook oldalán a Déli összekötő vasúti Duna-híd fejlesztésének egyik munkafázisáról a kivitelező Duna Aszfalt Zrt. A portál szerint a projektben a Keleti pályaudvar és Hegyeshalom közötti vonalon fekvő, korábban kétvágányos híd egy harmadik vágánnyal bővül.

A híd korábbi felszerkezetét elbontották, az új felszerkezet első eleme 80 méteres és 425 tonnás. Ennek a helyére emelése egy többlépcsős, speciális munkafolyamat, amit nyomon követhettek a nézők egy kisfilm formájában, amit a Magyar Építők készített el.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

magyar

építészet

építkezés

híd

duna híd

vasút