Még mindig keresik a hidegvérű gyilkost: ötmillió jár annak, aki segít kézre keríteni

MTI   
  Megosztom
Még mindig keresik a hidegvérű gyilkost: ötmillió jár annak, aki segít kézre keríteni

A gyanús körülmények között eltűnt férfi csaknem 17 hónapja elérhetetlen, életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A rendőrség emberölés gyanújával nyomoz.

Ötmillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a Pest megyei rendőrfőkapitány egy maglódi férfi gyilkosának kézrekerítéséért - közölte a police.hu pénteken. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint gyömrői műhelyéből az akkor 50 éves tulajdonos 2019. május 10-én délután Répa nevű magyar vizslájával, fekete, Hammer H1 típusú gépkocsijával ismeretlen helyre távozott. A jármű ismeretlen körülmények között 2019. május 12-ére virradó éjjel visszakerült a férfi maglódi házának udvarára, a kutyáját pedig Szlovákiában találták meg.

A férfiről és autójáról képet is közzétettek a rendőrség honlapján. A férfi gyanús eltűnése óta emberölés gyanúja miatt nyomoznak a Pest megyei életvédelmi rendőrök, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

A rendőrség azt kéri, hogy aki az elkövetővel, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, az hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tevékenységirányítási központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán vagy a 112 központi segélyhívó számon.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gyilkosság

maglód

nyomravezetői díj

rendőrség

eltűnés