Koronavírus: dolgozók fertőződtek meg több vidéki kórházban, nem fogadnak beteget

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: dolgozók fertőződtek meg több vidéki kórházban, nem fogadnak beteget

Van, ahol a betegforgalom-korlátozás érinti a szemészeti egynapos ellátást, a szakrendelést, az ambulanciás és a fül-orr gégészeti osztályt, ambulanciát, máshol a traumatológiára nem vesznek fel beteget.

Korlátozta a betegforgalmát a siófoki kórház a kialakult járványügyi helyzet miatt, írta meg a Sonline.hu. Kedd óta több betegellátó egységük szünetel a dolgozók járványügyi megfigyelése miatt.

A kórház vezetősége kéri a betegek megértését, döntésük a visszavonásig érvényes.

Arról, hogy a Zala megyei kórház traumatológiai osztályára nem vesznek fel beteget, korábban számolt be a Zaol.hu. Információik szerint

Úgy tudják emellett, hogy a Zala megyei kórház sürgősségi osztályára traumatológiai problémával érkező betegeket ellátják, és ha további beavatkozásra van szükség, akkor történik a továbbszállítás. Akiknek a traumatológiai szakrendelésre kontrollra kell visszajönniük, őket is fogadják a Zala megyei kórházban.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

kórház

korlátozás