Koronavírus: dolgozók fertőződtek meg több vidéki kórházban, nem fogadnak beteget

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: dolgozók fertőződtek meg több vidéki kórházban, nem fogadnak beteget

Van, ahol a betegforgalom-korlátozás érinti a szemészeti egynapos ellátást, a szakrendelést, az ambulanciás és a fül-orr gégészeti osztályt, ambulanciát, máshol a traumatológiára nem vesznek fel beteget.

Korlátozta a betegforgalmát a siófoki kórház a kialakult járványügyi helyzet miatt, írta meg a Sonline.hu. Kedd óta több betegellátó egységük szünetel a dolgozók járványügyi megfigyelése miatt.

A kórház vezetősége kéri a betegek megértését, döntésük a visszavonásig érvényes.

Arról, hogy a Zala megyei kórház traumatológiai osztályára nem vesznek fel beteget, korábban számolt be a Zaol.hu. Információik szerint

Úgy tudják emellett, hogy a Zala megyei kórház sürgősségi osztályára traumatológiai problémával érkező betegeket ellátják, és ha további beavatkozásra van szükség, akkor történik a továbbszállítás. Akiknek a traumatológiai szakrendelésre kontrollra kell visszajönniük, őket is fogadják a Zala megyei kórházban.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

kórház

korlátozás