Koronavírusos lett, meghalt a vidéki idősotthon lakója: többen megfertőződhettek

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírusos lett, meghalt a vidéki idősotthon lakója: többen megfertőződhettek

A 84 éves lakó két negatív teszt után költözött az otthonba, október 26-án észlelték rajta a fertőzés első tüneteit. Súlyos légzési nehézségei voltak, másnap elhunyt.

Elhunyt egy 84 esztendős idős beteg, akit a szolnoki Vízpart körúti otthonból szállítottak a Covid-fertőzés szövődményei miatt a debreceni kórházba, írja a Szoljon.hu. Az SZKTT Egyesített Szociális Intézmény Vízpart körúti otthonának egykori lakója október 16-án költözött be az intézménybe két negatív teszt után. Október 26-án észlelték rajta a fertőzés első tüneteit, ezért azonnal hívták a mentőszolgálatot.

Rajta kívül az intézmény másik lakójának is pozitív lett a koronavírus-tesztje, de ő enyhébb tüneteket produkál.

náluk október 28-án végezték el a tesztet, ennek eredményét várják. A kialakult helyzetre való tekintettel az új lakók beköltözését visszavonásig szünetelteti az intézmény.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

idősotthon

szolnok

debrecen

kórház

haláleset