Elárulta Bódi Silvy: ennek az új különös hobbinak hódol a modell

HelloVidék   
  Megosztom
Elárulta Bódi Silvy: ennek az új különös hobbinak hódol a modell

Úgy érzem egy újabb szenvedély, hobby kezdete - fogalmazott Instagram oldalán a modell. Az új őszi élményről rengeteg képet is készített Sylvi és valószínűleg nem utoljára járt az erdőben.

Jól indul a november - fogalmaz Instagram oldalán Bódi Sylvi, aki megismerkedett a gombászás rejtelmeivel. A modell életében először próbálkozott az erdei gomba kereséssel és máris rengeteg fajtát pakolhatott a kosarába.

Csodás élmény volt és úgy érzem egy újabb szenvedély, hobby kezdete

- fogalmazott.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

gomba

gombaszezon

gombászás

bódi sylvi