Elárulta Bódi Silvy: ennek az új különös hobbinak hódol a modell

HelloVidék   
  Megosztom
Elárulta Bódi Silvy: ennek az új különös hobbinak hódol a modell

Úgy érzem egy újabb szenvedély, hobby kezdete - fogalmazott Instagram oldalán a modell. Az új őszi élményről rengeteg képet is készített Sylvi és valószínűleg nem utoljára járt az erdőben.

Jól indul a november - fogalmaz Instagram oldalán Bódi Sylvi, aki megismerkedett a gombászás rejtelmeivel. A modell életében először próbálkozott az erdei gomba kereséssel és máris rengeteg fajtát pakolhatott a kosarába.

Csodás élmény volt és úgy érzem egy újabb szenvedély, hobby kezdete

- fogalmazott.

Címlapkép: Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

gomba

gombaszezon

gombászás

bódi sylvi