Újabb hír érkezett a nagybeteg Szabó Gyuri bácsiról: itt gyógyul tovább a bükki füvesember

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb hír érkezett a nagybeteg Szabó Gyuri bácsiról: itt gyógyul tovább a bükki füvesember

Lopes-Szabó Zsuzsanna újra videóban jelentkezett be Szabó Gyuri bácsi Facebook-oldalán, amelyben tájékoztatást adott Gyuri bácsi állapotáról. Ápolását otthonában folytatják.

Lopes-Szabó Zsuzsanna újra videóban jelentkezett be Gyuri bácsi Facebook-oldalán, amelyben tájékoztatást adott Gyuri bácsi állapotáról. Elárulta, hogy sokkal jobban van és már két hete kiengedték a kórházból. Ápolását otthonában folytatják.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

gyuri bácsi

koronavírus