Újabb hír érkezett a nagybeteg Szabó Gyuri bácsiról: itt gyógyul tovább a bükki füvesember

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb hír érkezett a nagybeteg Szabó Gyuri bácsiról: itt gyógyul tovább a bükki füvesember

Lopes-Szabó Zsuzsanna újra videóban jelentkezett be Szabó Gyuri bácsi Facebook-oldalán, amelyben tájékoztatást adott Gyuri bácsi állapotáról. Ápolását otthonában folytatják.

Lopes-Szabó Zsuzsanna újra videóban jelentkezett be Gyuri bácsi Facebook-oldalán, amelyben tájékoztatást adott Gyuri bácsi állapotáról. Elárulta, hogy sokkal jobban van és már két hete kiengedték a kórházból. Ápolását otthonában folytatják.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

gyuri bácsi

koronavírus