Gyászol a Heves megyei kórház: koronavírusban hunyt el az elismert főorvos

HelloVidék   
  Megosztom
Gyászol a Heves megyei kórház: koronavírusban hunyt el az elismert főorvos

Koronavírus fertőzésben elhunyt az egri Markhot Ferenc Kórház szülész-nőgyógyász főorvosa, dr. Hercska Gyula. Az elismert szakember évtizedek óta dolgozott az intézményben.

A portál információi szerint meghalt az egri Markhot Ferenc Kórház szülész-nőgyógyász főorvosa, dr. Hercska Gyula. A kórház tájékoztatása alapján az ismert és elismert szakember koronavírus fertőzésben hunyt el a miskolci kórházban. Munkatársai fájó szívvel búcsúznak tőle és a lap által közölt mondatokkal emlékeznek:

Több évtizedig dolgozott a Markhot Ferenc Kórház Szülészet-Nőgyógyászati osztályán. 1971-ben szakvizsgázott szülészet-nőgyógyászatból, 1976-ban aneszteziológiából. 1986 és 1989 között a Megyei Tanács Egészségügyi osztályán Anya- Csecsemővédelmi főorvos, majd osztályvezető főorvos helyettesként tevékenykedett.1989-től gondozó vezető főorvos beosztásban a Család-Nővédelmi Tanácsadó vezetője lett. Szakmai tudása, tapasztalata, generációk kezdő orvosainak adott szakmai biztonságot, emberi, baráti segítséget. Több évtizedes munkája alapján kapta meg 2016-ban a Markhot Díszoklevelet a kórház egyik legnagyobb elismerését.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

kórház

járvány

főorvos

halál

gyász