Gyászol a Heves megyei kórház: koronavírusban hunyt el az elismert főorvos

HelloVidék   
  Megosztom
Gyászol a Heves megyei kórház: koronavírusban hunyt el az elismert főorvos

Koronavírus fertőzésben elhunyt az egri Markhot Ferenc Kórház szülész-nőgyógyász főorvosa, dr. Hercska Gyula. Az elismert szakember évtizedek óta dolgozott az intézményben.

A portál információi szerint meghalt az egri Markhot Ferenc Kórház szülész-nőgyógyász főorvosa, dr. Hercska Gyula. A kórház tájékoztatása alapján az ismert és elismert szakember koronavírus fertőzésben hunyt el a miskolci kórházban. Munkatársai fájó szívvel búcsúznak tőle és a lap által közölt mondatokkal emlékeznek:

Több évtizedig dolgozott a Markhot Ferenc Kórház Szülészet-Nőgyógyászati osztályán. 1971-ben szakvizsgázott szülészet-nőgyógyászatból, 1976-ban aneszteziológiából. 1986 és 1989 között a Megyei Tanács Egészségügyi osztályán Anya- Csecsemővédelmi főorvos, majd osztályvezető főorvos helyettesként tevékenykedett.1989-től gondozó vezető főorvos beosztásban a Család-Nővédelmi Tanácsadó vezetője lett. Szakmai tudása, tapasztalata, generációk kezdő orvosainak adott szakmai biztonságot, emberi, baráti segítséget. Több évtizedes munkája alapján kapta meg 2016-ban a Markhot Díszoklevelet a kórház egyik legnagyobb elismerését.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

kórház

járvány

főorvos

halál

gyász