Koronavírus: újabb vidéki polgármester fertőződött meg, ilyen az állapota

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: újabb vidéki polgármester fertőződött meg, ilyen az állapota

Már az első, enyhe tünetek jelentkezése után azonnal teszteltette magát, az eredményt nem sokkal ezelőtt kapta meg. Karanténban, otthonról folytatja a munkát.

Pozitív lett a koronavírus-tesztje - erről számolt be közösségi oldalán Miskolc polgármestere, Veres Pál. Mint írja, már az első, enyhe tünetek jelentkezése után azonnal teszteltette magát, az eredményt röviddel ezelőtt kapta meg.

Továbbra is enyhe tüneteim vannak, karanténban, otthonról folytatom munkát

- tette hozzá.

A polgármester egyébként októberben egyszer már karanténba vonult, mert kiderült, hogy kontaktusba került egy igazoltan koronavírus-fertőzött beteggel, emlékeztet a 24.hu.

A posztot itt lehet elolvasni:

Pozitív lett a koronavírus tesztem.
Az első, COVID 19 fertőzésre utaló, enyhe tünetek jelentkezése után azonnal...

Közzétette: Veres Pál2020. november 3., kedd

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

miskolc

polgármester

karantén