Hihetetlen: óriás halat fogtak a Balatonban, megdőlt a rekord

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen: óriás halat fogtak a Balatonban, megdőlt a rekord

Hatalmas pontyot fogott egy férfi hétvégén a Balatonnál, amivel sikeresen megdöntötte a tavaly májusban felállított rekordot. Az óriási halat a fotózás után visszaengedték a tóba - írja a hirbalaton.

A portál szerint egy több mint 32 kg-os pontyot fogott Balatonszepezden egy férfi hétvégén, amivel megdöntötte a tavaly májusban beállított legnagyobb 30,125 kg-os ponty rekordját. A nagyra nőtt halat a fotózás és hitelesítés után visszaengedték a Balatonba.

A mérlegelésen a Balatoni Halgazdálkodási Zrt. halőre is jelen volt. Október szerencsés hónapnak bizonyult ilyen szempontból, hiszen több hatalmas példányt is sikerült kifogni és lencsevégre kapni. A tónál zajló nemzetközi bojlis versenyeken egy 29,175kg-os éldányt Balatonmáriafürdőnél, egy 26.10kg-os tőpontyot Szepezden mérlegeltek.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

hal

horgász

rekord

balaton