Hihetetlen: óriás halat fogtak a Balatonban, megdőlt a rekord

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen: óriás halat fogtak a Balatonban, megdőlt a rekord

Hatalmas pontyot fogott egy férfi hétvégén a Balatonnál, amivel sikeresen megdöntötte a tavaly májusban felállított rekordot. Az óriási halat a fotózás után visszaengedték a tóba - írja a hirbalaton.

A portál szerint egy több mint 32 kg-os pontyot fogott Balatonszepezden egy férfi hétvégén, amivel megdöntötte a tavaly májusban beállított legnagyobb 30,125 kg-os ponty rekordját. A nagyra nőtt halat a fotózás és hitelesítés után visszaengedték a Balatonba.

A mérlegelésen a Balatoni Halgazdálkodási Zrt. halőre is jelen volt. Október szerencsés hónapnak bizonyult ilyen szempontból, hiszen több hatalmas példányt is sikerült kifogni és lencsevégre kapni. A tónál zajló nemzetközi bojlis versenyeken egy 29,175kg-os éldányt Balatonmáriafürdőnél, egy 26.10kg-os tőpontyot Szepezden mérlegeltek.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

hal

horgász

rekord

balaton