A koronavírus hatalmas csapás a jegyespároknak és a szolgáltatóknak is: aggasztó a helyzet

HelloVidék   
  Megosztom
A koronavírus hatalmas csapás a jegyespároknak és a szolgáltatóknak is: aggasztó a helyzet

Ez volt az első hétvége, amikor már csak a szűk család vehetett részt a szertartáson, lagzikat pedig már nem is lehetett tartani.

Nem csak a jegyespároknak, a szolgáltatóknak is megterhelő az esküvőket is érintő újabb korlátozás, hangzott el az RTL Klub híradójában.

Az Esküvői Szolgáltatók Egyesülete szerint sokakat érint a mostani szigorítás, mert az első hullám miatt éppen mostanra szervezték a családi programot. Az egyesület szerint érdemes rugalmasan kezelniük a pároknak az időpontokat, hogy minél gördülékenyebben menjen a szolgáltatók átfoglalása.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

esküvő

lakodalom

szolgáltató

korlátozás