Hihetetlen: undorító, hogy miket dobott a Velencei-tóba egy szemetelő

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen: undorító, hogy miket dobott a Velencei-tóba egy szemetelő

A megyei hírportál egyik olvasója számolt be róla, hogy a Velencei-tó vízében, egy volt szabadstrand területen szokatlan látvány fogadta. A polgármester már tud a problémáról, a terület rendezése folyamatban van - írja a Feol.

A portál egyik olvasója számolt be róla, hogy a Velencei-tó vízében, egy volt szabadstrand területen szokatlan látvány fogadta. A vízbe betonnal kiöntött gumiabroncsok voltak bedobálva. A Fejér Megyei Hírlap megkeresésére Tóth István polgármester elmondta, hogy tud a problémáról és a gumiknak valóban nem a vízben lenne a helye.

Sajnos már régóta ott van, s biztosan nem tudni, kik tették bele, de a terület rendezése még folyamatban van

- fogalmazott a polgármester.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

velencei-tó

víz

hulladék

gumiabroncs