Hihetetlen: undorító, hogy miket dobott a Velencei-tóba egy szemetelő

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen: undorító, hogy miket dobott a Velencei-tóba egy szemetelő

A megyei hírportál egyik olvasója számolt be róla, hogy a Velencei-tó vízében, egy volt szabadstrand területen szokatlan látvány fogadta. A polgármester már tud a problémáról, a terület rendezése folyamatban van - írja a Feol.

A portál egyik olvasója számolt be róla, hogy a Velencei-tó vízében, egy volt szabadstrand területen szokatlan látvány fogadta. A vízbe betonnal kiöntött gumiabroncsok voltak bedobálva. A Fejér Megyei Hírlap megkeresésére Tóth István polgármester elmondta, hogy tud a problémáról és a gumiknak valóban nem a vízben lenne a helye.

Sajnos már régóta ott van, s biztosan nem tudni, kik tették bele, de a terület rendezése még folyamatban van

- fogalmazott a polgármester.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

velencei-tó

víz

hulladék

gumiabroncs