Hihetetlen: csecsemőt találtak egy bokorban a vidéki városban

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Hihetetlen: csecsemőt találtak egy bokorban a vidéki városban

A csecsemő anyja gondosan elkötötte a köldökzsinórt és takaróba bugyolálta az újszülöttet, aki vélhetően megtalálása előtt öt órával született.

Csecsemőt talált egy fiatalember szerdán Szolnokon egy bokorban egy Délibáb úti üzletnél - írta közösségi oldalán a Szolnok TV. A helyi televízió információi szerint a kislányt a szolnoki MÁV-, majd a Hetényi Géza kórházba vitték, állapota jó, nem hűlt ki.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság annyit közölt, hogy az ügyben kiskorú veszélyeztetése miatt büntetőeljárás indul.

Később kiderült, mégsem a bokorban találta, hanem saját csecsemőjüket vitte kórházba az apa. A rendőrség tájékoztatása szerint egy szolnoki kórház biztonsági őre tett bejelentést szerda délelőtt arról, hogy egy férfi az intézménybe vitt csecsemőről azt állította, hogy találta. A rendőrök az adatgyűjtés során kétséget kizáróan megállapították, hogy a férfi a csecsemőt nem találta, hanem a saját gyermekét vitte be.

ÉLŐ CSECSEMŐT TALÁLTAK A BOKORBAN A LIDLNÉL! FOTÓVAL!

A legújabb, meg nem erősített információ szerint visszamentek a...

Közzétette: Szolnok TV2020. november 25., szerda

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szolnok

csecsemő

újszülött

rendőrség