15 centis hótakaró borította a magyar várost: videón, ahogy minden kifehéredik

HelloVidék   
  Megosztom
15 centis hótakaró borította a magyar várost: videón, ahogy minden kifehéredik

Jókora hóréteg alakult ki Miskolcon és környékén is. Mályiban meghaladta a 10 centit a hóvastagság, Tiszafüreden is 10 centi körül alakult a lehullott hó vastagsága.

15 centis hóréteg alakult ki Bélapátfalván, számolt be az Időkép. Mint írják, Miskolc környékére és Tiszafüredre is bőven jutott a hóból.

Edelényhez hasonlóan

egy észlelő szerint legalább 10-15 centi vastagon. Jókora hóréteg alakult ki Miskolcon és környékén is. Mályiban meghaladta a 10 centit a hóvastagság, Tiszafüreden is 10 centi körül alakult a lehullott hó vastagsága.

Íme a bélapátfalvai webkamera felvétele arról, hogyan gyarapodott a hóréteg:

Itt pedig további képek láthatóak a borsodi havazásról:

☃️ Vastagabb hótakaró alakult ki az éjjel Borsodban, amiből már egy hóemberre is bőven futja: Edelényből 10, a Miskolc...

Közzétette: Időkép2020. november 29., vasárnap

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hóesés

havazás

hóréteg

bélapátfalva

időjárás