15 centis hótakaró borította a magyar várost: videón, ahogy minden kifehéredik

HelloVidék   
  Megosztom
15 centis hótakaró borította a magyar várost: videón, ahogy minden kifehéredik

Jókora hóréteg alakult ki Miskolcon és környékén is. Mályiban meghaladta a 10 centit a hóvastagság, Tiszafüreden is 10 centi körül alakult a lehullott hó vastagsága.

15 centis hóréteg alakult ki Bélapátfalván, számolt be az Időkép. Mint írják, Miskolc környékére és Tiszafüredre is bőven jutott a hóból.

Edelényhez hasonlóan

egy észlelő szerint legalább 10-15 centi vastagon. Jókora hóréteg alakult ki Miskolcon és környékén is. Mályiban meghaladta a 10 centit a hóvastagság, Tiszafüreden is 10 centi körül alakult a lehullott hó vastagsága.

Íme a bélapátfalvai webkamera felvétele arról, hogyan gyarapodott a hóréteg:

Itt pedig további képek láthatóak a borsodi havazásról:

☃️ Vastagabb hótakaró alakult ki az éjjel Borsodban, amiből már egy hóemberre is bőven futja: Edelényből 10, a Miskolc...

Közzétette: Időkép2020. november 29., vasárnap

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hóesés

havazás

hóréteg

bélapátfalva

időjárás