Koronavírus: 105 gondozott lett koronavírusos a soproni idősotthonban

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: 105 gondozott lett koronavírusos a soproni idősotthonban

Péli Nikoletta, a Soproni Szociális Intézmény igazgatója vasárnap közleményt adott ki, amelyből kiderül: lecsengett náluk a fertőzéshullám - számolt be róla a kisalföld.hu.

Az igazgatónő többek közt az írja:

Ahogy a portál írja, az első tesztelésnél kiszűrt ellátottakat – két kórházban ápolt személy kivételével – már felszabadították a járványügyi elkülönítés alól. Ők most panasz- és tünetmentesek, megfigyelésük folyamatos. Mindemellett hét munkatársuk van még otthon karanténban. A dolgozók figyelmét folyamatosan felhívják a tesztelés fontosságára, a rendszeres tesztelésükre pedig lehetőséget biztosítanak, hogy meg lehessen előzni a hasonló eseteket.

Dolgozóink az előírt szigorú eljárásrend szerint, a higiéniai előírások mentén, a legmagasabb szintű biztonsági védőfelszerelésben, rendszeres fertőtlenítés mellett végzik munkájukat. Az idősotthonaink működése biztosított, az ott lakók gondozása és ellátása továbbra is zavartalan. A hozzátartozókkal a kapcsolattartás folyamatos, továbbra is van lehetőség online kapcsolattartásra

- írta közleményében Péli Nikoletta.

Köszönettel tartozom az intézményünk valamennyi munkatársának, akik a jelenlegi helyzetben is a legmagasabb színvonalon, példamutató helytállással látják el hivatásukat

- tette hozzá.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

győr-moson-sopron megye

sopron

idősotthon

gondozott

koronavírus

koronavírus-fertőzött

koronavírus-járvány