Koronavírus: újabb vidéki idősotthonban szedi áldozatait a járvány

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: újabb vidéki idősotthonban szedi áldozatait a járvány

Az elmúlt két hétben több beteg állapota súlyosra fordult, 7-en pedig meghaltak. 10 ember továbbra is kórházban van, őket a napokban kezdik visszaengedni az intézménybe.

Két hét alatt heten haltak meg koronavírus fertőzés miatt a nagykanizsai szociális otthonban, számolt be az ATV Híradója. Tízen kórházban vannak, az intézmény fenntartója szerint ugyanakkor lassult a továbbfertőzés sebessége.

Az ATV Híradójának stábja két hete járt a nagykanizsai idősek otthonánál. Akkor annyit lehetett tudni, hogy a lakók és dolgozók között is felütötte a fejét a koronavírus. Akkor 18 személy, köztük 4 dolgozó tesztje lett pozitív, az elmúlt két hétben azonban több beteg állapota súlyosra fordult, 7-en pedig meghaltak. Schauta Marcell társulási elnök azt mondta, 10 ember továbbra is kórházban van - azokat, akik már nem szorulnak kezelésre, a napokban kezdik visszaengedni az intézménybe.

A városban be kellett zárni egy óvodát, mert szinte az összes dolgozó tesztje pozitív lett. Korábban is karanténba helyeztek több csoportot, de akkor még csak néhány dolgozó volt fertőzött.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

idősotthon

nagykanizsa

haláleset