Hójelentés: mutatjuk, hol lehet ilyen mesebeli hangulatban a karácsonyra készülődni

MTI   
  Megosztom
Hójelentés: mutatjuk, hol lehet ilyen mesebeli hangulatban a karácsonyra készülődni

Bizony, Dobogókőn is esett a hó. De milyen napok várnak azokra, akik nem hegyes vidéken élnek? Marad a szürke, ködös hideg, vagy kisüt végre a nap?

Az Időkép előrejelzése szerint a mai nap folyamán az Északi-középhegység csúcsain eshet még hó, és északkeleten néhol havazásra és havas esőre is számíthatunk.

A legfrissebb hójelentés szerint jelenleg: Bánkúton 1 cm, Eplényben 20 cm, Kékestetőn 2 cm Mátraszentistvánon 5 cm a hótakaró.

Ezt az igazán mesebeli hangulatú havas képet az MTI fotósának sikerült ma reggel elkészítenie:

Tél Dobogókőn
Tél Dobogókőn MTI/Mohai Balázs

Galyatető is téli varázslat van

Zúzmarával borított turistajelzés Galyatetőn, 2020. december 22-én:

Galyatető
MTI/Komka Péter

Mi várható a folytatásban? Hol, mi eshet?

A mai nappal nyugat felől melegfront érkezik, eleinte helyenként nyugaton, majd többségében az északi és a Dunától keletre eső tájakon alakulhat ki többfelé eső, az északi hegycsúcsokon és északkeleten helyenként havas eső hullhat - olvashatjuk az Időkép előrejelzésében.

Párás, ködös tájakra továbbra is számítani kell. A délies szél mérsékelt marad. Napközben 2-10 fok várható, délnyugaton lesz enyhébb az idő.

Szerdán a megélénkülő délnyugati szélben többfelé felszakadozhat a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap. Északkeleten maradhat borongós, párás az idő helyenként kisebb esővel. Utóbbi tájakon 5-8, máshol 9-15 fok várható.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

idojaras

dobogókő

hóesés

nap

karácsony