Brutális mennyiségű tűzijáték landolt a rendőröknél: parkolóban kapták rajta az árust

MTI   
  Megosztom
Brutális mennyiségű tűzijáték landolt a rendőröknél: parkolóban kapták rajta az árust

Az intézkedés során a rendőrök 3233 rakétát, rakétacsomagot, szikraszökőkutat és óriás forgót találtak a járművében. A gödöllői rendőrkapitányság lefoglalta a csaknem 65 kilogrammnyi terméket.

Több mint fél mázsa illegálisan árusított tűzijátékot foglaltak le a gödöllői rendőrök egy hipermarket parkolójában - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön. A rendőrség szerda délután lakossági bejelentést kapott arról, hogy egy férfi pirotechnikai eszközöket árul egy hipermarket parkolójában; a rendőrök a gyanúsítottat éppen egy adásvétel közben érték tetten.

A pirotechnikai eszközöket árusító férfi rendelésre akár házhoz is szállította a vevőknek a tűzijátékokat. A gödöllői rendőrkapitányság lefoglalta a csaknem 65 kilogrammnyi terméket és pirotechnikai termékekkel kapcsolatos szabálysértés miatt indított eljárást a 49 éves budapesti férfi ellen.

A hatóságok korábban arról tájékoztattak, hogy

Továbbá magánterületen is csak az egész évben kapható, alacsony kockázatú, úgynevezett első és második kategóriájú pirotechnikai eszközök működtetése megengedett.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tűzijáték

gödöllő

parkoló

rendőrség