Újabb földrengés Horvátországban: ezeken a magyar településeken is lehetett érezni

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb földrengés Horvátországban: ezeken a magyar településeken is lehetett érezni

Még egy hét sem telt el a legutóbbi, súlyos károkat és halálos áldozatokat is követelő horvát földrengés óta, de máris újra földmozgást lehetett érezni az előző epicentrumtól nem messze.

Hétfőn a reggeli órákban újabb földrengés rázta meg Horvátországot. 4,5-ös erősségű volt, számolt be a Szabad Pécs. Mint írják, Graberje közelében, 8 km méter mélyen mozdult meg újra a föld. Ez a kisebb település a legutóbbi, súlyos károkkal és halálos áldozatokkal járó rengés epicentrumától, Petrinjától mindössze pár kilométerre található.

A lap szerint

A kommentekből az is kiderül, hogy többek között Nagyatádon, Nagykanizsán, Kaposváron és Barcson is enyhén érezhető volt a mozgás a helyiek szerint.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

földrengés

földrengés magyarországon

horvátország