Újabb földrengés Horvátországban: ezeken a magyar településeken is lehetett érezni

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb földrengés Horvátországban: ezeken a magyar településeken is lehetett érezni

Még egy hét sem telt el a legutóbbi, súlyos károkat és halálos áldozatokat is követelő horvát földrengés óta, de máris újra földmozgást lehetett érezni az előző epicentrumtól nem messze.

Hétfőn a reggeli órákban újabb földrengés rázta meg Horvátországot. 4,5-ös erősségű volt, számolt be a Szabad Pécs. Mint írják, Graberje közelében, 8 km méter mélyen mozdult meg újra a föld. Ez a kisebb település a legutóbbi, súlyos károkkal és halálos áldozatokkal járó rengés epicentrumától, Petrinjától mindössze pár kilométerre található.

A lap szerint

A kommentekből az is kiderül, hogy többek között Nagyatádon, Nagykanizsán, Kaposváron és Barcson is enyhén érezhető volt a mozgás a helyiek szerint.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

földrengés

földrengés magyarországon

horvátország