Egy nő holttestét találták meg a vidéki város utcáján: gyilkosság történt?

HelloVidék   
  Megosztom
Egy nő holttestét találták meg a vidéki város utcáján: gyilkosság történt?

Tekintettel arra, hogy felmerült az idegenkezűség gyanúja, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága nagy erőkkel, szakértők bevonásával megkezdte a nyomozást.

Egy elhunyt nő testét találták meg Salgótarjánban. A Nórád Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, írja a Police.hu.

A rendőrség ügyeletére január 12-én 7 óra 35 perckor tettek bejelentést, hogy

Tekintettel arra, hogy felmerült az idegenkezűség gyanúja, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága nagy erőkkel, szakértők bevonásával megkezdte a nyomozást. A hatóság tagjai egy embert előállítottak.

Címkép: Police.hu

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

holttest

salgótarján

rendőrség

nyomozás