Egy nő holttestét találták meg a vidéki város utcáján: gyilkosság történt?

HelloVidék   
  Megosztom
Egy nő holttestét találták meg a vidéki város utcáján: gyilkosság történt?

Tekintettel arra, hogy felmerült az idegenkezűség gyanúja, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága nagy erőkkel, szakértők bevonásával megkezdte a nyomozást.

Egy elhunyt nő testét találták meg Salgótarjánban. A Nórád Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, írja a Police.hu.

A rendőrség ügyeletére január 12-én 7 óra 35 perckor tettek bejelentést, hogy

Tekintettel arra, hogy felmerült az idegenkezűség gyanúja, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága nagy erőkkel, szakértők bevonásával megkezdte a nyomozást. A hatóság tagjai egy embert előállítottak.

Címkép: Police.hu

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

holttest

salgótarján

rendőrség

nyomozás