Rendőrök fogadják a Kékestetőre érkező turistarohamot: egész hétvégén ott lesznek

HelloVidék   
  Megosztom
Rendőrök fogadják a Kékestetőre érkező turistarohamot: egész hétvégén ott lesznek

A jelenlegi, pandémiás időszakban különösen fontos, hogy megakadályozzuk a tömeges csoportosulásokat, ezért a Gyöngyösi Városrendészet kollégái Mátraházán és Kékestetőn is jelen lesznek a hétvége folyamán - tájékoztatnak.

A Kékestető közösségi oldalán hosszabb tájékoztató posztot tettek közzé, amiből kiderül, hogy ezen a hétvégén is turistarohamra készülnek. A Mátrába az elmúlt időszakban olyan sokan érkeztek, hogy a várakozási idő sokszor a másfél órát is meghaladta.

A jelenlegi, pandémiás időszakban különösen fontos, hogy megakadályozzuk a tömeges csoportosulásokat, ezért a Gyöngyösi Városrendészet kollégái Mátraházán és Kékestetőn is jelen lesznek a hétvége folyamán, és tájékoztatást adnak a feljutási lehetőségekről, illetve szükség esetén lezárják Mátraházán a Kékestetőre vezető utat! A rendőri jelenlétre tehát egész hétvégén számítani lehet

- tájékoztatnak.

Azt is kiemelték, hogy a kékestetői sípályán szánkózni továbbra is tilos és a sípálya továbbra is zárva tart. Amint a nyitás feltételei adottak lesznek, jelzik majd. "A jelentős turistaforgalom, és a gyártott hó letaposása azt eredményezi, hogy nem tudunk kinyitni! A sípálya jelenleg üzemi terület, ahova belépni tilos és balesetveszélyes! A pálya előkészítésében rengeteg munkánk van, ezért tisztelettel kérjük, hogy a sípályát ne használják, hiszen a síelni vágyók nagyon várják már a nyitást!", hívják fel a figyelmet.

Kedves Vendégeink!

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján kijelenthető, hogy nagy mértékben nőtt az érdeklődés...

Közzétette: Kékestető Hivatalos Oldala2021. január 13., szerda

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kékestető

koronavírus

koronavírus-járvány

korlátozás

rendőrség