Rendőrök fogadják a Kékestetőre érkező turistarohamot: egész hétvégén ott lesznek

HelloVidék   
  Megosztom
Rendőrök fogadják a Kékestetőre érkező turistarohamot: egész hétvégén ott lesznek

A jelenlegi, pandémiás időszakban különösen fontos, hogy megakadályozzuk a tömeges csoportosulásokat, ezért a Gyöngyösi Városrendészet kollégái Mátraházán és Kékestetőn is jelen lesznek a hétvége folyamán - tájékoztatnak.

A Kékestető közösségi oldalán hosszabb tájékoztató posztot tettek közzé, amiből kiderül, hogy ezen a hétvégén is turistarohamra készülnek. A Mátrába az elmúlt időszakban olyan sokan érkeztek, hogy a várakozási idő sokszor a másfél órát is meghaladta.

A jelenlegi, pandémiás időszakban különösen fontos, hogy megakadályozzuk a tömeges csoportosulásokat, ezért a Gyöngyösi Városrendészet kollégái Mátraházán és Kékestetőn is jelen lesznek a hétvége folyamán, és tájékoztatást adnak a feljutási lehetőségekről, illetve szükség esetén lezárják Mátraházán a Kékestetőre vezető utat! A rendőri jelenlétre tehát egész hétvégén számítani lehet

- tájékoztatnak.

Azt is kiemelték, hogy a kékestetői sípályán szánkózni továbbra is tilos és a sípálya továbbra is zárva tart. Amint a nyitás feltételei adottak lesznek, jelzik majd. "A jelentős turistaforgalom, és a gyártott hó letaposása azt eredményezi, hogy nem tudunk kinyitni! A sípálya jelenleg üzemi terület, ahova belépni tilos és balesetveszélyes! A pálya előkészítésében rengeteg munkánk van, ezért tisztelettel kérjük, hogy a sípályát ne használják, hiszen a síelni vágyók nagyon várják már a nyitást!", hívják fel a figyelmet.

Kedves Vendégeink!

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján kijelenthető, hogy nagy mértékben nőtt az érdeklődés...

Közzétette: Kékestető Hivatalos Oldala2021. január 13., szerda

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kékestető

koronavírus

koronavírus-járvány

korlátozás

rendőrség