Vigyázat: üvegdarab lehet ebben az élelmiszerben, a Spar már vissza is hívta

HelloVidék   
  Megosztom
Vigyázat: üvegdarab lehet ebben az élelmiszerben, a Spar már vissza is hívta

Fontos, hogy csak a jelölt tétel érintett a visszahívásban az értesítés alapján, más tételeknél nem kell figyelembe venni. Aki vett belőle, ne fogyassza el, inkább semmisítse meg vagy vigye vissza az üzletbe.

A Spar honlapján tájékoztatott arról, hogy üvegdarab lehetséges előfordulása miatt a Bonduelle elővigyázatosságból úgy döntött, visszahívja ecetes, szeletelt céklájának egy gyártási tételét. Az 580 ml-es, üveges kiszerelésű terméken kívül a visszahívás más Bonduelle-termékeket nem értinti.

Az üveg tetejének az oldalán látható: a G 9 337 kezdetű kód, 31/10/2022 lejárati idő.

Arra kérik azokat a fogyasztókat, akiknél megtalálható még ilyen termék, hogy ne fogyasszák el, inkább semmisítsék meg vagy vigyék vissza az üzletbe, ahol, miután a gyártási számsort ellenőrizték a tető oldalán, a termék eredeti vételárát visszatérítik.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

termékvisszahívás

spar

bonduelle

üvegdarab