Vigyázat: üvegdarab lehet ebben az élelmiszerben, a Spar már vissza is hívta

HelloVidék   
  Megosztom
Vigyázat: üvegdarab lehet ebben az élelmiszerben, a Spar már vissza is hívta

Fontos, hogy csak a jelölt tétel érintett a visszahívásban az értesítés alapján, más tételeknél nem kell figyelembe venni. Aki vett belőle, ne fogyassza el, inkább semmisítse meg vagy vigye vissza az üzletbe.

A Spar honlapján tájékoztatott arról, hogy üvegdarab lehetséges előfordulása miatt a Bonduelle elővigyázatosságból úgy döntött, visszahívja ecetes, szeletelt céklájának egy gyártási tételét. Az 580 ml-es, üveges kiszerelésű terméken kívül a visszahívás más Bonduelle-termékeket nem értinti.

Az üveg tetejének az oldalán látható: a G 9 337 kezdetű kód, 31/10/2022 lejárati idő.

Arra kérik azokat a fogyasztókat, akiknél megtalálható még ilyen termék, hogy ne fogyasszák el, inkább semmisítsék meg vagy vigyék vissza az üzletbe, ahol, miután a gyártási számsort ellenőrizték a tető oldalán, a termék eredeti vételárát visszatérítik.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

termékvisszahívás

spar

bonduelle

üvegdarab