Vigyázat: üvegdarab lehet ebben az élelmiszerben, a Spar már vissza is hívta

HelloVidék   
  Megosztom
Vigyázat: üvegdarab lehet ebben az élelmiszerben, a Spar már vissza is hívta

Fontos, hogy csak a jelölt tétel érintett a visszahívásban az értesítés alapján, más tételeknél nem kell figyelembe venni. Aki vett belőle, ne fogyassza el, inkább semmisítse meg vagy vigye vissza az üzletbe.

A Spar honlapján tájékoztatott arról, hogy üvegdarab lehetséges előfordulása miatt a Bonduelle elővigyázatosságból úgy döntött, visszahívja ecetes, szeletelt céklájának egy gyártási tételét. Az 580 ml-es, üveges kiszerelésű terméken kívül a visszahívás más Bonduelle-termékeket nem értinti.

Az üveg tetejének az oldalán látható: a G 9 337 kezdetű kód, 31/10/2022 lejárati idő.

Arra kérik azokat a fogyasztókat, akiknél megtalálható még ilyen termék, hogy ne fogyasszák el, inkább semmisítsék meg vagy vigyék vissza az üzletbe, ahol, miután a gyártási számsort ellenőrizték a tető oldalán, a termék eredeti vételárát visszatérítik.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

termékvisszahívás

spar

bonduelle

üvegdarab