Lakástűz: ketten vesztették életüket Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

MTI   
  Megosztom
Lakástűz: ketten vesztették életüket Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Meghalt egy-egy ember két Borsod-Abaúj-Zemplén megyei háztűzben - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Kigyulladt egy hétvégi ház hétfőn, késő éjszaka Sátoraljaújhely külterületén

- írták.

A harminckét négyzetméteres, lakott épület teljes terjedelmében égett. A tűzoltók megérkezése előtt a lakónak sikerült kijutnia a házból, végül azonban életét vesztette.

Garadnán, a Fő úton egy családi ház szobája és tetőszerkezete gyulladt ki kedd hajnalban. Az épület egyik lakója ki tudott jutni az épületből, a másikra azonban a tűzoltók találtak rá odabenn. Rajta már nem lehetett segíteni, meghalt

- közölték.

Mindkét esetben vizsgálják a tűz keletkezésének okát és körülményeit, áll a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

lakástűz

tűz

borsod-abaúj-zemplén megye

borsod

tűzoltók

katasztrófavédelem