Lakástűz: ketten vesztették életüket Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

MTI   
  Megosztom
Lakástűz: ketten vesztették életüket Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Meghalt egy-egy ember két Borsod-Abaúj-Zemplén megyei háztűzben - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Kigyulladt egy hétvégi ház hétfőn, késő éjszaka Sátoraljaújhely külterületén

- írták.

A harminckét négyzetméteres, lakott épület teljes terjedelmében égett. A tűzoltók megérkezése előtt a lakónak sikerült kijutnia a házból, végül azonban életét vesztette.

Garadnán, a Fő úton egy családi ház szobája és tetőszerkezete gyulladt ki kedd hajnalban. Az épület egyik lakója ki tudott jutni az épületből, a másikra azonban a tűzoltók találtak rá odabenn. Rajta már nem lehetett segíteni, meghalt

- közölték.

Mindkét esetben vizsgálják a tűz keletkezésének okát és körülményeit, áll a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

lakástűz

tűz

borsod-abaúj-zemplén megye

borsod

tűzoltók

katasztrófavédelem