Egyhektárnyi erdőt kéne letarolni az új idősek otthona miatt: tiltakoznak a helyiek

HelloVidék   
  Megosztom
Egyhektárnyi erdőt kéne letarolni az új idősek otthona miatt: tiltakoznak a helyiek

A helyi civilek szerint a fakivágás helyett a terület megújítására lenne szükség. Online petíció is indult, ami azt tűzte ki célul, hogy alternatív helyet találjanak a létesítménynek.

Gyálon a lakosok egy része ellenzi, hogy egy hektárnyi erdős részen épüljön fel az új idősek otthona, számolt be az ATV híradója.

Online petíció is indult, ami azt tűzte ki célul, hogy alternatív helyet találjanak a létesítménynek. A felépítésére még szeptemberben bólintott rá az önkormányzat.

A gyáli erdő egyébként természetvédelmi területként szerepel a Magyar Állami Természetvédelem hivatalos honlapján.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

idősotthon

gyál

erdő

fakivágás