Egyhektárnyi erdőt kéne letarolni az új idősek otthona miatt: tiltakoznak a helyiek

HelloVidék   
  Megosztom
Egyhektárnyi erdőt kéne letarolni az új idősek otthona miatt: tiltakoznak a helyiek

A helyi civilek szerint a fakivágás helyett a terület megújítására lenne szükség. Online petíció is indult, ami azt tűzte ki célul, hogy alternatív helyet találjanak a létesítménynek.

Gyálon a lakosok egy része ellenzi, hogy egy hektárnyi erdős részen épüljön fel az új idősek otthona, számolt be az ATV híradója.

Online petíció is indult, ami azt tűzte ki célul, hogy alternatív helyet találjanak a létesítménynek. A felépítésére még szeptemberben bólintott rá az önkormányzat.

A gyáli erdő egyébként természetvédelmi területként szerepel a Magyar Állami Természetvédelem hivatalos honlapján.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

idősotthon

gyál

erdő

fakivágás