Brutális baleset: három őzet gázolt el egyszerre az autós

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális baleset: három őzet gázolt el egyszerre az autós

Az egyik állat a szemből érkező autóra is rázuhant, és bár a balesetben a sofőrök nem sérültek meg, két állat viszont elpusztult. Télen a vadak táplálékot keresve gyakrabban kerülnek az utak közelébe, ezért ilyenkor érdemes sokkal óvatosabban autózni.

Három őzet gázolt el egyszerre egy autós Zala megyében, Kehidánál csütörtökön este - hangzott el az RTL Klub híradójában.

Télen a vadak táplálékot keresve gyakrabban kerülnek az utak közelébe, ezért a vadászok szerint ilyenkor érdemes sokkal óvatosabban autózni. Emellett, ha kisebb vad kerül a kocsi elé, nem érdemes félrerántani a kormányt, mert abból nagyobb baj lehet.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

baleset

vadgázolás

őz

zala megye

kehida