Borzalmas: 24, sebekkel teli kutyát találtak a házkutatáson, viadalokra használhatták őket

HelloVidék   
  Megosztom
Borzalmas: 24, sebekkel teli kutyát találtak a házkutatáson, viadalokra használhatták őket

A szakember szerint hosszadalmas folyamat lesz a rehabilitálásuk, de később jó eséllyel örökbe is fogadhatják majd őket. A gyanúsítottak ellen tiltott állatviadal szervezése mellett állatkínzás miatt is eljárást indítottak.

Kutyaviadalok szervezésével gyanúsít négy férfit a rendőrség: Egerben, Rakacán és Kistokajban csaptak le rájuk, a házkutatáskor huszonnégy, sebhelyekkel teli kutyát találtak - számolt be az RTL Klub híradója. A férfiakat őrizetbe vették, az állatokat pedig menhelyeken helyezték biztonságba.

de később jó eséllyel örökbe is fogadhatják majd őket.

A gyanúsítottak ellen tiltott állatviadal szervezése mellett állatkínzás miatt is eljárást indítottak, akár 3 év börtönt is kaphatnak.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kutyaviadal

kutyák

állatkínzás

tiltott állatviadal

rendőrség